Maak kennis met Mark

Hey allemaal, mijn naam is Mark van Breukelen, Ik ben 29 jaar oud en ben sinds 1 maart werkzaam als trajectbegeleider binnen het MDT Crew. Misschien herken je mij al, ik ben namelijk ook jongerenwerker binnen de gemeente De Ronde Venen. Ik zit op voetbal en tennis en in mijn vrije tijd onderneem ik graag leuke activiteiten met mijn vrienden of met mijn vriendin. Daarnaast houd ik ervan om met zonnig weer op mijn motor te touren.

Als trajectbegeleider binnen het project ben ik het aanspreekpunt voor alle deelnemers. Jongeren hebben met mij een kennismakingsgesprek en wij gaan samen op onderzoek uit naar wat zij een leuke plek vinden om hun MDT-ervaring op te doen. Tijdens het project leren zij zichzelf beter kennen, ontdekken ze hun interesse voor vrijwilligerswerk en leren ze andere jongeren kennen. Wij hebben een aantal tussentijdse gesprekken om te vertellen hoe het gaat en om de ervaringen te bespreken.Ik kijk er erg naar uit om dit avontuur aan te gaan!