Nieuws

Hier word je helemaal up to date gehouden! Zie je er iets tussen staan wat je interesseert? Klik erop om meer over dit onderwerp te weten te komen.

 • MDT-challenge sportweek Mijdrecht
  Aanstaande vrijdag, 23 september, vind je ons samen met het jongerenwerk op het Raadhuisplein in Mijdrecht. Eva en het promoteam dagen je uit met leuke actieve challenges! Lol staat voorop en er zijn ook leuke prijzen te winnen. Niemand heeft afgelopen week het juiste aantal Lees hier meer over »
 • Combineer Cinekid met MDT CREW
  Doe je als vrijwilliger mee met Cinekid? Dan kan je je MDT-uren compleet maken in De Ronde Venen of Uithoorn. Interesse? Neem contact op met Leyla of Mark. Het festival is in Pathé Noord. Met dagelijks nieuwe kinderfilms en series én het MediaLab. Buiten is Lees hier meer over »
 • Partnerbijeenkomst: we staan klaar voor jongeren
  Afgelopen dinsdag kwamen de partners van MDT CREW bij elkaar in het Spoorhuis in Uithoorn. Het was fijn elkaar weer te zien en te merken dat elke organisatie nog steeds staat te popelen om nieuwe MDT-ers een topervaring te bieden. S. vertelde zijn persoonlijke ervaring Lees hier meer over »
 • nieuwsbrief voor samenwerkingspartners
 • Workshop Mindfulness
  Vanuit de jongeren kwam het idee om te leren over mindfulness. Daarom is er voor de tweede groepsbijeenkomst een workshop Mindfulness georganiseerd. De jongeren hebben geleerd over bewust zijn over het nu, hoe je je op dat moment voelt en daarnaar gedraagt. Het was een Lees hier meer over »
 • Wat jij wilt…
  Wat jij wilt, is voor ons een belangrijke vraag! Daarom werken we samen met studenten van de HU om dat eens verder te onderzoeken. Help jij mee door het invullen van deze enquete?
 • Een bezoek aan RickFM
  Afgelopen vrijdag zijn Leyla en een MDT-deelnemer langs geweest bij RickFM. Tijdens de uitzending Pre-party hebben zij verteld over MDT CREW. Het fragment is terug te luisteren op de website van RickFM.
 • De groepsbijeenkomsten zijn van start gegaan!
  Gisteren heeft de eerste groepsbijeenkomst plaatsgevonden. Het was een geslaagde avond. Er is uitleg gegeven over MDT en de werkskills. Daarnaast zijn er kennismakingsspellen gespeeld. Ook is er met elkaar besproken hoe de volgende groepsbijeenkomsten ingevuld gaan worden. De jongeren waren open, eerlijk en gezellig, Lees hier meer over »
 • Aanmelding van de eerste jongeren!
  De eerste jongeren hebben zich aangemeld en zijn van start bij hun MDT-plek. Lijkt het jou ook leuk of heb je vragen, contacteer ons gerust! Je kunt appen naar Mark en Leyla, een dm sturen op Instagram of gewoon een mail sturen.
 • Maak kennis met Leyla
  Hoi iedereen! Ik ben Leyla Burgan, 29 jaar en sinds 1 april aan het werk als trajectbegeleider binnen MDT CREW. Ik heb erg veel zin om jongeren te begeleiden en te ondersteunen tijdens hun MDT-traject. Het is een mooie kans voor zelfontwikkeling, om nieuwe plekken Lees hier meer over »
 • Maak kennis met Mark
  Hey allemaal, mijn naam is Mark van Breukelen, Ik ben 29 jaar oud en ben sinds 1 maart werkzaam als trajectbegeleider binnen het MDT Crew. Misschien herken je mij al, ik ben namelijk ook jongerenwerker binnen de gemeente De Ronde Venen. Ik zit op voetbal en tennis Lees hier meer over »
 • Flyeren
  Woensdag 13 april gaan Romy en Rhania op pad in De ronde Venen om jongeren aan te spreken en uit te leggen wat MDT is. Misschien zien we jou ook wel? Op zaterdag 23 april zullen zij vanaf 12 uur te zien zijn bij Legmeervogels Lees hier meer over »
 • Eerste promotie gaat van start
  Op woensdag 2 maart is er een jongerendebat in de Ronden Venen. MDT CREW is aanwezig om met jullie in gesprek te gaan om een MDT traject te gaan beginnen. Tot snel
 • Project MDT CREW goedgekeurd door ZonMw
  Afgelopen donderdag 18 november jl. kregen Tympaan-De Baat en Videt bericht van ZonMw dat de gezamenlijke aanvraag voor het project MDT CREW is goedgekeurd! Wat is MDT CREW?MDT CREW arrangeert een waardevolle, maatschappelijke ervaring voor jongeren tussen de 14 en 27 jaar. Via een MDT Lees hier meer over »
 • Nieuwe Collega’s MDT CREW
  In de afgelopen weken hebben we drie collega’s aangenomen die mee gaan werken dit project tot een succesvol einde te maken. De collega’s zullen zich de komende periode zich aan jullie voorstellen. Inmiddels hebben we collega’s die aan de slag gaan als trajectbegeleider en promoleider. Lees hier meer over »
 • MDT CREW op locatie
  MDT CREW bezoekt alle organisaties de komende weken. MDT CREW start zijn campagne bij Legmeervogels. Op woensdag 2 februari starten wij onze rondgang langs alle organisaties die meewerken met MDT CREW. Alle 12 de partners zullen de komende tijd een start van het project mee Lees hier meer over »