Partnerbijeenkomst: we staan klaar voor jongeren

Afgelopen dinsdag kwamen de partners van MDT CREW bij elkaar in het Spoorhuis in Uithoorn. Het was fijn elkaar weer te zien en te merken dat elke organisatie nog steeds staat te popelen om nieuwe MDT-ers een topervaring te bieden.

S. vertelde zijn persoonlijke ervaring als deelnemer van MDT CREW bij Uithoorn voor Elkaar. Daar werkt hij met een groep met mensen met dementie. Hij geeft aan dat hij er veel van leert en zijn kennis en ervaringen ook goed kan gebruiken voor zijn vervolgstudie geneeskunde. De extra paar handen zijn natuurlijk ook voor de medewerkers van de groep heel welkom.

Daarnaast gaf Leyla, trajectbegeleider, een mini-workshop over de rol als begeleider. Daarbij kwamen handige tips en inzichten voorbij, waar ook de praktijk-begeleiders zich weer verder mee kunnen ontwikkelen.

Tenslotte gaven Nick en Dyanne aan dat de hulp van de partners bij het bekender maken van het p[roject en het toeleiden van jongeren een hele belabgrijke bijdrage kunnen leveren. Promotiemateriaal (filmpjes, foto’s, tekstjes, flyers en posters) wordt verstrekt, maar is ook aan te vragen.